19 Şubat 2012 Pazar

şubat 2012 / 3

4 yorum:

  1. 3. sayınızı da elime geçer geçmez bir çırpıda okudum. yazılarınız amatör çalışmalara göre oldukça iyi, genel bir değerlendirme yapacak olursak. benim eleştirmek istediğim nokta, yeni sayı çıkartma periyodunuz. 2 ayda 1 sayı çıkartmak, hele ki içinde bir roman tefrikası bulunan bir fanzinde, hiç yerinde bir hareket değil. 20-30 küçük sayfayı doldurmak bir edebiyatçı için iki ay sürmemeli, bu kadar başarılı yazarlar da bu kadar tembel ve hantal olmamalı. 4. sayınızı okumak için sabırsızlanıyorum, umarım mart ayında elime geçebilir, yoksa roman tefrikasını okumayı bırakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Sanırım yeni sayıyı çıkarmaktan vazgeçtiniz? Bilmelisiniz ki bu sizi severek takip eden okuyucuya haksızlık olucaktır. Sabırsızlıkla şiirlerinizi, öykülerinizi kısacası hayatlarınızı okuyacağımız zamanı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizi severek takip etmenizden ötürü teşekkür ederiz öncelikle. yeni sayı çıkarmama ya da fukara'yı bitirme gibi bir fikrimiz yok. yalnızca biraz -biliyoruz birazdan daha uzun oldu- ara verme mecburiyetinde kaldık. eylül-ekim gibi çok daha sıkı tutunarak yayın hayatımıza devam etmeyi düşünüyoruz. mail yoluyla da bizimle iletişimde kalırsanız seviniriz.

      Sil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil